- MOSÓGÉP
- |
- MOSOGATÓGÉP
- |
- SZÁRÍTÓGÉP
- |
- HŰTŐGÉP
- |
- FAGYASZTÓ
- |
- TŰZHELY
- |
- SÜTŐ
- |
- FŐZŐLAP
- |
- PÁRAELSZÍVÓ
- |
- MIKRÓ
- |
- VÍZMELEGÍTŐ
- |
- PORSZÍVÓ
- |
- KISGÉP
- |
- BLOG
Gőzsütőre váltottál? Így vedd használatba új sütődet2021. június 4. 0 komment Az utóbbi hónapokban sokan cserélték le hagyományos vagy multifunkciós sütőjüket Electrolux vagy AEG gőzsütőre. Cikkünkből kiderül, mire figyelj oda, hogy gőzsütőre váltottál.A kombinált gőzsütők a hagyományos sütőprogramok mellett többféle gőzprogramot is kínálnak. A különféle gőzprogramokban eltérő a gőz és a forró levegő aránya. A gőzben az ételek sokkal szaftosabbak, zamatosabbak, ízletesebbek és gusztusosabbak is lesznek, mert nem száradnak ki, mint a hagyományos sütőprogramokon.
Az Electrolux és AEG sütők az innovatív tervezésnek köszönhetően tágasabbak, mint gondolnád. A tágasabb sütőtérben akár több polcszinten is süthetsz egyszerre (ezzel például aprósütemények készítésekor spórolhatsz meg rengeteg időt és energiát). A sütési idő 10 – 15 perccel meghosszabbodhat, ha egyszerre több polcszinten sütsz süteményeket. A különböző magasságokra helyezett torták és sütemények kezdetben nem mindig egyenletesen barnulnak, de nem kell aggódni, mert a különbségek a sütés során kiegyenlítődnek. HozzászólásokSzóljon hozzá Ön is! |