- MOSÓGÉP
- |
- MOSOGATÓGÉP
- |
- SZÁRÍTÓGÉP
- |
- HŰTŐGÉP
- |
- FAGYASZTÓ
- |
- TŰZHELY
- |
- SÜTŐ
- |
- FŐZŐLAP
- |
- PÁRAELSZÍVÓ
- |
- MIKRÓ
- |
- VÍZMELEGÍTŐ
- |
- PORSZÍVÓ
- |
- KISGÉP
- |
- BLOG
Electrolux gőzsütő extra funkciók kenyerekhez és péksüteményekhez2024. október 7. 0 komment A gőz az igazi péksütemények titka. Az Electrolux beépíthető sütők gőzprogramjaival könnyedén készíthetsz aranybarna, ropogós kérgű kenyeret vagy ínycsiklandó péksüteményeket.A kenyerek, a péksütemények, a kalácsok és a pogácsák sokkal finomabbak lesznek, ha egy kis gőz is éri őket, miközben sülnek. A gőz finoman átjárja és megemeli a sütőtérben a tésztát, ezért a kelt tészták, piskóták, leveles tészták és a felfújtak is szépen feljönnek, belül puhák lesznek, kívül pedig finom, ropogós kérget kapnak. A következő funkciók segítenek a kenyérsütésben: kelesztő funkció, kenyérsütés funkció, Steamify® funkció. A kelesztő funkció a kenyér kelesztését segíti. A gőz tökéletes környezetet teremt a tészta egyenletes laza állagú és gyorsabb kelesztéséhez, anélkül, hogy a hideg huzat miatt kellene aggódnod. A kenyérsütés funkcióval tökéletesen megkelt, puha, könnyű belsejű és ropogós héjú kenyeret eredményez. A Steamify® funkcióval egyenletesen átsült, puha belsejű, telt ízű ropogós kérgű süteményeket süthetsz. Eluxshop.hu Tipp: A fenti funkciókon túl a gőzsütőkben a gőzszintet kenyér- és süteménysütéshez manuálisan is beállíthatod. A gőzprogramok sütőnként eltérőek lehetnek, sütés előtt ellenőrizd, hogy készüléked milyen gőzprogrammal rendelkezik. HozzászólásokSzóljon hozzá Ön is! |