- MOSÓGÉP
- |
- MOSOGATÓGÉP
- |
- SZÁRÍTÓGÉP
- |
- HŰTŐGÉP
- |
- FAGYASZTÓ
- |
- TŰZHELY
- |
- SÜTŐ
- |
- FŐZŐLAP
- |
- PÁRAELSZÍVÓ
- |
- MIKRÓ
- |
- VÍZMELEGÍTŐ
- |
- PORSZÍVÓ
- |
- KISGÉP
- |
- BLOG
Édes avokadókrém recept2014. május 23. 0 komment Nagyon sokan zöldségként ismerik az avokadót, a guacamole alapanyagaként jellemzően sós ízesítésű ételekben használjuk. A világ egyes részein gyümölcsként tekintenek rá. Íme egy recept, amivel pár perc alatt elkészíthető, selymes finomságot varázsolhatunk 2 darab avokadóból.Nagyon sokan zöldségként ismerik az avokadót, a guacamole alapanyagaként jellemzően sós ízesítésű ételekben használjuk. A világ egyes részein sokkal inkább gyümölcsként tekintenek rá. Íme egy recept, amivel pár perc alatt elkészíthető, selymes finomságot varázsolhatunk 2 darab avokadóból. Az érett avokadó magas zsírtartalmának köszönhetően nagyon jól használható különböző krémes finomságok, például turmixok, smoothie-k, fagylaltok, puding készítéséhez is. Sajnos, a magyar fogyasztók legtöbbször még éretlen állapotában találkoznak az avokadóval. Pedig a kemény, éretlen avokadó kesernyés, savanyú. Akkor lesz selymes textúrájú, lágy, olajos a belőle készített krém, ha a puhább őszibarackhoz hasonló keménységű. Ezt éppen úgy ellenőrizhetjük, mintha őszibarackot válogatnánk a piacon. Ha csak keményebbek közül válogathatunk, próbáljuk a legpuhábbat otthon a kamrában megérlelni. Ehhez a papírzacskóba csomagolt avokadót 1-2 napra szellős, hűvös helyen (pl. kamrában) tároljuk. 2 db avokadó HozzászólásokSzóljon hozzá Ön is! |